Ring 031-799 29 38 för personlig rådgivning

Fri frakt vid köp över 6000 kr

Se vår aktuella kampanjer för marknadens bästa deals!

Önskar du rådgivning?

Få en offert inom timmar!

Installerad Mitsubishi luftvärmepump hos nöjd kund i Göteborg

Installerad Mitsubishi luftvärmepump hos nöjd kund i Göteborg - KlimaTime.se

mitsubishi FT35 innedel hos kund

Installationen som gjordes var för att ersätta en gammal luftvärmepump som satt där sedan tidigare. Valet föll på Mitsubishi FT-modell med deras mindre innedelar som passar utmärkt vid utbytesinstallationer där det kan vara trångt att installera en ersättare. Många fabrikat har genom åren gjort större innedelar för att göra dem mer energieffektiva. Det är på bekostnad av att det kan vara svårt att ersätta sin gamla luftvärmepump med en som passar på samma ställe.

Installationer av luftvärmepumpar tar oftast ca 4h och det kan utföras av en certifierade kyltekniker. Den här installationen var en så kallad "vägg i vägg" -installation. Det är den vanligaste och oftast bästa installationen för både kund och installatör. Valet av att ställa utedelen på ett markstativ är något vi oftast rekommenderar om man kan fixa ett plant och stabilt underlag. Man undviker helt vibrationer i fasaden. 

Fördelarna med "vägg-i-vägg"-installation:

  • Det är sällan krångel vid installation,
  • Den är mest prisvärd för er som kund
  • Det blir oftast snyggaste slutresultatet


Mitsubishi Electric FT35 kan värma ytor från 25 till 160 m² och kyla ytor upp till 60 m², vilket gör den till en bra match för olika typer av förutsättningar.

Denna modell är utrustad med Wi-Fi som standard, vilket ger enkel styrning och flexibilitet. Dess höga effekt i kallt klimat och kompakta innedel gör den både kraftfull och diskret.

Är du också intresserad av en ny värmepump?

Klicka på länken nedan och fyll i vårt offertformulär för snabb och enkel hjälp!

Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Efterfråga offert!

Vi på KlimaTime är endast ett knapptryck bort. Gör ditt köp av värmepump enkelt och smidigt. Efterfråga en offert och våra experter kommer återkoppla inom 24h med ett paketerat erbjudande till er.