Ring 031-799 29 38 för personlig rådgivning

Fri frakt vid köp över 6000 kr

Se vår aktuella kampanjer för marknadens bästa deals!

Önskar du rådgivning?

Få en offert inom timmar!

Installerad Panasonic luft-vattenvärmepump hos nöjd kund i Göteborg

Installerad Panasonic luft-vattenvärmepump hos nöjd kund i Göteborg - KlimaTime.se


 

Installationen som utfördes var för att ersätta en gammal frånluftsvärmepump hos en kund i Göteborg. Den tidigare frånluftsvärmepumpen ersattes med en Panasonic Aquarea High Performance K All-in-One luft-vattenvärmepump, en kraftfull och energieffektiv lösning som ger både värme och varmvatten i ett och samma system.

För att säkerställa fortsatt effektiv ventilation i hemmet vid denna typen av installationer kopplar man de befintliga ventilationskanalerna till ett FX-system/kanalfläkt, vilket ger ett komplett och väl fungerande ventilationssystem även efter bytet.

Installationer av luft-vattenvärmepumpar tar oftast ca en arbetsdag. Installatören börjar med att kontrollera så allt material är på plats. Utedelen monteras sedan på ett markstativ och kopplas samman med husets vattenburna uppvärmning och tappvatten. Köldmedierör dras mellan utedel och innedel och täcks snyggt med täckkanaler. Slutligen installeras tillbehör som rumsgivare, och systemet testas för att säkerställa att alla rör och kopplingar är täta och fungerar korrekt.

Fördelar med Luft-vattenvärmepump

  • Stor energibesparing: Luft-vattenvärmepumpar ger mycket värme för pengarna och bidrar till lägre energikostnader.
  • Relativt liten investering: Jämfört med andra värmesystem är den initiala investeringen rimlig.
  • Kort återbetalningstid: Investeringen återbetalar sig snabbt tack vare lägre uppvärmningskostnader.
  • Värme för vattenburen uppvärmning: Förser både golvvärme och radiatorer med värme, vilket ger en jämn och behaglig inomhustemperatur.
  • Varmvattenförsörjning: Kan värma tappvarmvatten för hushållets behov; kräver en separat eller integrerad varmvattenberedare.
  • Bra värmespridning: Vattenburen uppvärmning ger effektiv och jämn värmespridning i hela hemmet.

Panasonic 9 kW Aquarea High Performance K All-in-One luft-vattenvärmepump är kompatibel för uppvärmning av hem mellan 80-220 m². Med högsta energiklass för värme och avancerad isoleringsteknik i varmvattenberedaren ger den maximal effektivitet och lägre energikostnader. 

Är du också intresserad av en ny värmepump?

Klicka på länken nedan och fyll i vårt offertformulär för snabb och enkel hjälp!



Lämna en kommentar

Vänligen notera: Kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Efterfråga offert!

Vi på KlimaTime är endast ett knapptryck bort. Gör ditt köp av värmepump enkelt och smidigt. Efterfråga en offert och våra experter kommer återkoppla inom 24h med ett paketerat erbjudande till er.